Carrer Cardenal Remolins, 7

Lleida

25007

España

Qui som?

La nostra Història

ctivitat principal de la nostra empresa és la distribució d'ampolles de butà, com Agència de Repsol Butano, SA, així com la realització i revisió de les instal·lacions necessàries per al subministrament de gas. La nostra activitat es desenvolupa bàsicament als municipis de Lleida, Mollerussa, Balaguer i altres localitats de les comarques del Segrià, Garrigues, Plà d’Urgell i la Noguera.

Des de l'any 1965, des de Corrià, S.A. ens hem preocupat de donar un bon servei tant en el repartiment de gas, com en el manteniment de les instal·lacions dels nostres clients. A les nostres oficines situades al centre de Lleida, carrer Cardenal Remolins, 7, oferim exposició i venda de gasodomèstics i també disposem d´un ampli assortiment d´Estufes d´Exterior que oferim a Renting. També tenim venda d'ampolles de butà i sortidor de Gas Auto al nostre magatzem d'Avda. Indústria 504 del Polígon Industrial El Segre de Lleida.

Actualment, a més, som Agència de Contractació Directa i Oficina d'Atenció al Client de Repsol, Comercialitzadora d'Electricitat i Gas i Instal·ladors de dipòsits de gas a granel.

El nostre objectiu és donar un servei multi-energia a tots els nostres clients. Per això comptem amb un equip qualificat de professionals amb totes les formacions i aptituds necessàries, que oferiran un assessorament personalitzat i a mida per a cada usuari.

 

Informa't dels serveis de llum i gas